Andrine Benjaminsens Kokosris med wokede grønnsaker og laks
Du trenger
ris
kokosmelk
salt
squash
gulrøtter
brokkoli
rødløk
minimais
sukkererter
ingefær
lime
chili
Slik gjør du det
Kok ris i kokosmelk, bruk samme tid og mengde som du ville gjort med vann. Tilsett en klype salt om du vil. Når risen er ferdig skal den ligne på en slags risotto. Tips! Lager du stor porsjon kan du bruke 50/50 vann og kokosmelk.
Skjær laks og dine favorittgrønnsaker i biter/strimler.
Wok grønnsakene raskt i wok eller stekepanne.
Liker du det litt sterkt kan du rive litt ingefær på rasp og ha i sammen med litt finhakket chili og limesaft.
Tilsett laksen siste 2-3 minuttene av steketiden.
Server og NYT!
Prøv også:
Du kan også bruke kylling eller svin istedenfor laks.
Bruk fantasien og prøv deg frem med ulike farger og grønnsaker!