Chat with us, powered by LiveChat
Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

WANG satser på en sunnere idrett

Formaliserer samarbeidet med Sunn jenteidrett.

Sunn Jenteidrett har levert undervisning om idrettsernæring til WANG i flere år. Nå formaliserer vi samarbeidet, og utvider det med kunnskapshevende tiltak også for trenere, lærere og foreldre.

I tillegg til at vi skal fortsette med casebasert undervisning om idrettsernæring for elevene, ønsker vi sammen å sikre at også trenere, lærere og foreldre knyttet til skolen får kunnskap som kan bidra til å fremme gode kostvaner og forebygge spiseforstyrrelser blant de unge utøverne. Vi har derfor inngått en 3-årig avtale med WANG, der vi skal levere relevante tiltak til 5 WANG Toppidretts skoler og 2 WANG ung skoler. I tillegg tilbyr Sunn Jenteidrett å bistå skolene med å utvikle individuelt tilpassede beredskapsplaner for håndtering av bekymringscaser.
– Vi synes WANG-ledelsens engasjement for vårt samarbeid er utrolig positivt, sier prosjektleder i Sunn Jenteidrett, Anita Rapp-Ødegaard. – At samarbeidet forankres i WANG som skolesystem på denne måten viser at de tar tema på alvor og ønsker å gjøre sitt for å bidra til en sunn utvikling av idrettsungdom, og til å holde de friske utøverne friske.

Få nyttige tips til en Sunn Idrettshverdag

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.

Chat med Sunn Idrett