Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Sveitsisk mysli

Du trenger

4 porsjoner

  • 2 1/2 dl 4-korn
  • 2 1/2 dl havregryn
  • 2 dl eplejuice
  • 5 dl fruktyoghurt
  • 1 revet eple
  • 1 banan i skiver
  • 2 dl friske bær eller frukt
  • 2 dl lettmelk

Slik gjør du det

  1. Müslien lages dagen før. Vask eplet og riv det grovt. Bland korn, eple og juice. Ha i tett boks og la stå i kjøleskap over natten.
  2. Bland i yoghurt neste dag. Skjær banan i skiver og evt annen frukt i terninger. Rør forsikrig i banan, frukt og/eller bær før servering. Hvis du synes müslien blir for tykk, ha i mer yoghurt eller lettmelk.

TIPS! Korn- og juiceblandingen holder seg 1 uke i kjøleskap. Lag en stor porsjon og bare bland ut så mye du trenger med yoghurt og frukt/bær.

Sveitsisk mysli er bra som frokost eller som medbrakt lunsj på konkurransedager. Denne oppskriften brukes av den norske OL-troppen.
Chat med Sunn Idrett