Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Sunn Jenteidrett camp fulltegnet på rekordtid!

Fortsatt ledige plasser på trener- og foreldreseminar.

Årets Sunn Jenteidrett Camp ble fulltegnet på rekordtid. Påmeldingen startet kl. 07.00, og allerede innen det første kvarteret var over halvparten av plassene fylt opp. Innen kl. 8.30 var campen fulltegnet. Vi har også måttet stenge muligheten til å sette seg på venteliste da denne også er full.

Det er gledelig å se at interessen er stor, men vi vet at det er flere skuffede jenter som ikke fikk plass på årets camp. Vi skulle gjerne hatt plass til alle, og vil ta med oss dette i planlegging av nye camper.

De som har fått bekreftet plass på campen, vil i løpet av neste uke motta en mail med mer informasjon og program. Om det blir avbestillinger, vil de som står på venteliste bli kontaktet fortløpende.

Trenere og foreldre må melde seg på via eget påmeldingsskjema

Det er fortsatt ledige plasser på Trener- og foreldreseminaret som vi arrangerer søndag 1. mai i forbindelse med campen. Vi gjør oppmerksom på at man må melde seg på via eget påmeldingsskjema for å få registrert sin plass på dette seminaret.

Trykk her for å komme til påmeldingsskjema for Trener-/foreldreseminar.

Vi oppfordrer sterkt til at alle deltakere på camp stiller med en foresatt og/eller trener. Andre foresatte og trenere (som ikke har med deltaker på camp) har også mulighet til å melde seg på.

Se program for Trener-/foreldreseminar her.

Få nyttige tips til en Sunn Idrettshverdag

Chat med Sunn Idrett