Chat with us, powered by LiveChat
Sunn Idrett

Juniorlandslag

Sunn Idrett støtter juniorlandslagene i langrenn, skiskyting, friidrett og orientering og bistår med foredrag og veiledning i idrettsernæring.

Siden 2013/2014 har Sunn Idrett jobbet tett med juniorlandslagene i langrenn, skiskyting, orientering og friidrett ved å delta på samlinger. For at utøvere skal bli best mulig rustet til å tåle mange år med mye trening er det viktig å spise smart og nok. Som ung idrettsutøver bør man derfor jobbe med å få inn gode rutiner på kosthold og restitusjon, på lik linje med treningen. Gjennom foredrag, samtaler, gruppeoppgaver, praktisk matlaging og e-læring lærer vi utøverne om idrettsernæring, vekst og utvikling og betydningen av matglede og en god matkultur i laget.

På noen av samlingene arrangerer vi matlagingskvelder, hvor vi lager flere retter sammen. Målet er å inspirere utøverne til å lage mat selv, og gi tips og oppskrifter til enkel, næringsrik og god mat som er bra for en idrettsutøver. Vi tar oss også tid til å dekke fine bord og spise sammen til slutt. Trivsel rundt matbordet og matglede er noe vi setter høyt i Sunn Idrett.

Andre juniorlandslag

Arbeidet med juniorlandslagene er først og fremst et tilbud for våre fire eierforbund, men vi holder også foredrag for andre juniorlandslag i henhold til våre standardpriser dersom vi har kapasitet.

Chat med Sunn Idrett