Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Chat med Sunn idrett

Klikk her for å starte chatten (mandager kl. 19.30-21.30)

Velkommen til Chat med Sunn idrett!

Gratis, anonyme og konfidensielle samtaler med en fagperson hver mandag mellom kl. 19:30-21:30. Chat med oss hvor enn du er i verden – chatten er kompatibel med mobil, nettbrett og pc. Ingen krav til registrering.

HVA KAN DU SNAKKE MED OSS OM?

Chat med Sunn idrett er en rådgivende chattetjeneste for unge idrettsutøvere som trenger noen å snakke med. Her kan du stille anonyme spørsmål om tanker og følelser knyttet til mat, kropp, selvfølelse, forventningspress, prestasjon, stress, spiseforstyrrelser eller andre utfordringer man kan oppleve som ung idrettsutøver. Chat med Sunn idrett er et sted hvor du kan snakke om det som er viktig for deg med en fagperson du kan stole på, og som ikke kan se hvem du er. Du kan fortelle alt – både de gode tingene, men også det du strever med. Vi i Sunn idrett er opptatt av å bli gode sammen – og dette innebærer også å snakke med noen når livet ikke alltid går på skinner. Livet blir faktisk litt lettere når man har noen å snakke med!

Chattetjenesten kan også benyttes av nærstående som eksempelvis foreldre, søsken, tante, onkel, trenere, venner, partnere, lærer, helsesykepleier, nabo og lignende. Å stå nær en idrettsutøver som strever i hverdagen kan være utfordrende, og gjennom chatten kan man få råd og veiledning.

CHATTEN ER ANONYM

Du trenger ikke oppgi noen kontaktopplysninger om deg selv for å kunne chatte med oss, og vi registrerer ikke IP adresser. Dette innebærer at chatten er anonym. Opplysningene du gir vil derfor ikke kunne knyttes til eller identifiseres med deg som person. Når du åpner en chat vil du få spørsmål om å fylle inn alder og kjønn. Dette er helt frivillig. Det er kun for at vår fagperson bedre kan tilpasse sine svar til deg.

Chatverten som svarer på chatten er en fagperson med taushetsplikt. Alle chatlogger slettes hver 14.dag.

RÅDGIVENDE TJENESTE

Vi gjør oppmerksom på at chatten er en rådgivende tjeneste, og ikke en erstatning for behandling. Vi gir ikke medisinsk hjelp, og dersom du eller noen du kjenner står i en akutt eller alvorlig krise, anbefaler vi å ta kontakt med legevakten, ambulanse, politi m.m.

ÅPNINGSTIDER

Chatten er åpen alle mandager kl. 19:30-21:30 utenom helligdager, såfremt ikke annet er annonsert. Chatten vil også være sommerstengt i juli. En gang iblant kan vi annonsere ekstra chattekvelder der det kan være andre fagpersoner som svarer på spørsmål. Dette blir annonsert gjennom Sunn idrett sine kanaler.

Chat med Sunn Idrett