Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Chat med Sunn idrett

Klikk her for å starte chatten
(tirsdager kl. 19.30-21.30)
Klikk her for å starte chat om ikke chat-boksen er tilgjengelig på denne siden. Merk at chat ikke er tilgjengelig utenfor 19.30-21.30 på tirsdager.

Velkommen til chat med Sunn idrett!

Chat med vår psykolog Marie hver mandag kveld mellom kl 19.30-21.30. Chatten er gratis og anonym. Alle spørsmål er velkomne!

Du kan chatte med oss hvor enn du er i verden – chatten er kompatibel med mobil, nettbrett og pc. Ingen krav til registrering.

Hva kan du snakke med oss om? 

Chat med Sunn idrett er en rådgivende chattetjeneste for unge idrettsutøvere som trenger noen å snakke med for råd og veiledning.

Her kan du stille anonyme spørsmål om tanker og følelser knyttet til mat, kropp, selvfølelse, forventningspress, prestasjon, stress, skadeperiode, spiseforstyrrelser, eller andre utfordringer man kan oppleve som ung idrettsutøver.

Chattetjenesten kan også benyttes av foreldre, trenere, søsken, venner, partnere, lærer, helsesykepleier, osv. Å stå nær en idrettsutøver som strever i hverdagen kan være utfordrende, og gjennom chatten kan man få råd og veiledning.

Rådgivende tjeneste

Vi gjør oppmerksom på at chatten er en rådgivende tjeneste, og ikke en erstatning for behandling. Vi gir ikke medisinsk hjelp og chaten er ikke definert som helsehjelp.

Dersom du eller noen du kjenner står i en akutt eller alvorlig krise, anbefaler vi å ta kontakt med legevakten, ambulanse, politi m.m.

Chatten er anonym

Du trenger ikke oppgi noen kontaktopplysninger om deg selv for å kunne chatte med oss, og vi registrerer ikke IP adresser. Dette innebærer at chatten er anonym. Opplysningene du gir vil derfor ikke kunne knyttes til eller identifiseres med deg som person. Når du åpner en chat vil du få spørsmål om å fylle inn alder, kjønn og type idrett. Dette er helt frivillig. Det er kun for at vår fagperson bedre kan tilpasse sine svar til deg.

Chatverten som svarer på chatten er en fagperson med taushetsplikt. Alle chatlogger slettes hver 14.dag.

 

 

Chat med Sunn Idrett