Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Våre ansatteVåre ansatte

Marianne Strand-Udnæseth

Fagansvarlig, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc)


Marianne er utdannet klinisk ernæringsfysiolog med en mastergrad i ernæring fra Universitetet i Oslo. Hun skrev sin masteroppgave i idrettsernæring og har tidligere jobbet 5 år i Olympiatoppen med toppidrettsutøvere. Marianne har vært ansatt i Sunn Idrett siden 2011 og har spesialkompetanse på idrettsernæring, spiseforstyrrelser og forebyggende arbeid med unge idrettsutøvere.

Kristin Lundanes Jonvik

Rådgiver, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc) og forsker (PhD)


Kristin er utdannet klinisk ernæringsfysiolog ved Universitetet i Oslo, med etterutdannelse som idrettsernæringsfysiolog og har en doktorgrad i idrettsernæring. Fra 2011-2018 var Kristin i Nederland, hvor hun jobbet som lektor i idrettsernæring ved HAN University of Applied Sciences, som ernæringsfysiolog i Nederlandske olympiske komite og forsket på toppidrett og prestasjonsernæring ved Maastricht Universitet. Siden 2019 jobber Kristin 70% i Sunn Idrett, og er ved siden av forsker på Norges idrettshøgskole.

Marie Henriette Rostad Singdahlsen

Fagkonsulent chat, Psykolog


Marie er utdannet klinisk psykolog fra Universitetet i København og har i tillegg en mastergrad i helsepsykologi fra Universitetet i Oslo. Hun har skrevet masteroppgaver om livsstilsendringer og spiseforstyrrelser. Marie er også utdannet PT og sykkelinstruktør ved NIH Aktiv. Marie har tidligere jobbet i spesialisthelsetjenesten, men jobber i dag som kommunepsykolog for barn og unge.

Heidi Holmlund

Fagkonsulent via Olympiatoppen-samarbeid, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc)


Heidi er utdannet klinisk ernæringsfysiolog med en mastergrad i klinisk ernæring fra Universitetet i Oslo. Hun har i tillegg en bachelor i fysisk aktivitet og helse fra NIH. Heidi har jobbet i Olympiatoppen siden 2006 der hun har ansvaret for oppfølging av ernæring i lagidretter og utvalgte utholdenhetsidretter sommer/vinter. Heidi jobber også i Olympiatoppens spiseforstyrrelsesteam.

Vårt nettverk

Rådgivere og foredragsholdere i ernæring og psykologi


Sunn idrett har et stort nettverk av dyktige fagpersoner som holder foredrag og kurs til hele idretts-Norge. Ved bestilling av foredrag kan du se listen over våre foredragsholdere og deres tilhørighet.


Chat med Sunn Idrett