Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Våre ansatteVåre ansatte

Katja Smith Ødegaard

Koordinerende rådgiver


Katja er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo. Hun har skrevet bacheloroppgave om spiseforstyrrelser og tilpasset fysisk aktivitet. Hun har også grunnfag i psykologi og en mastergrad i ledelse. Hun er i tillegg utdannet gruppeinstruktør og har lang erfaring med å lede grupper i aerobic, sykkel og pilates. Katja har tidligere jobbet både i spesialisthelsetjenesten og kommunehelsetjenesten, som konsulent og som seniorrådgiver i Helse- og omsorgsdepartementet.

Kristin Lundanes Jonvik

Fagansvarlig seniorrådgiver, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc) og forsker (PhD)


Kristin er utdannet klinisk ernæringsfysiolog ved Universitetet i Oslo, med etterutdannelse som idrettsernæringsfysiolog og har en doktorgrad i idrettsernæring. Fra 2011-2018 var Kristin i Nederland, hvor hun jobbet som lektor i idrettsernæring ved HAN University of Applied Sciences, som ernæringsfysiolog i Nederlandske olympiske komite og forsket på toppidrett og prestasjonsernæring ved Maastricht Universitet. Siden 2019 jobber Kristin 50% i Sunn idrett, og er ved siden av forsker på Norges idrettshøgskole.

Anna Solheim (I permisjon)

Fagansvarlig rådgiver


Anna har en bachelorgrad i ernæringsfysiologi og en 3-årig bachelorgrad i idrettsbiologi ved Norges idrettshøgskole. Hun ferdigstiller profesjonsstudiet i klinisk ernæring ved Universitetet i Oslo, mai 2022. Anna har erfaring fra arbeid i ernæringsavdelingen i Olympiatoppen, Regional avdeling for Spiseforstyrrelser ved Oslo Universitetssykehus, samt forskning ved Norges idrettshøgskole. Hun har vært en del av Sunn Idrett sitt faglige nettverk siden 2015.

Anna har selv vært aktiv idrettsutøver og ved hvor viktig det er å spise smart for å ha det bra, både på og utenfor idrettsarenaen.

Marie Henriette Rostad Singdahlsen

Fagkonsulent chat, Psykolog


Marie er utdannet klinisk psykolog fra Universitetet i København og har i tillegg en mastergrad i helsepsykologi fra Universitetet i Oslo. Hun har skrevet masteroppgaver om livsstilsendringer og spiseforstyrrelser. Marie er også utdannet PT og sykkelinstruktør ved NIH Aktiv. Marie har tidligere jobbet i spesialisthelsetjenesten, men jobber i dag innen rehabilitering i kommunehelsetjenesten.

Mari Myhrer

Fagkonsulent bekymringstjenesten, Psykolog


Mari er utdannet psykolog fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Hun har fra tidligere et årsstudium i idrett fra Høgskulen i Sogn og Fjordane. Mari jobber til daglig i spesialisthelsetjenesten og er i spesialisering innenfor familiepsykologi og systemisk psykologarbeid.

Mari betjener Sunn idretts rådgivende mail og telefon.

Rannveig Rikheim

Medarbeider SoMe


Rannveig har en bachelorgrad i Sport Management ved Norges idrettshøgskole og tar for tiden en mastergrad i International Business i Edinburgh. Rannveig har tidligere jobbet som frivillig i ROS og er
ansvarlig for Sunn idretts kanaler i sosiale medier.

Vårt nettverk

Rådgivere og foredragsholdere i ernæring og psykologi


Sunn idrett har et stort nettverk av dyktige fagpersoner som holder foredrag og kurs til hele idretts-Norge. Ved bestilling av foredrag kan du se listen over våre foredragsholdere og deres tilhørighet.


Chat med Sunn Idrett