Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Våre ansatteVåre ansatte

Katja Smith Ødegaard

Koordinerende seniorrådgiver


Katja er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo. Hun har også grunnfag i psykologi og en mastergrad i ledelse. Hun har tidligere jobbet som fysioterapeut i både spesialisthelsetjenesten og kommunehelsetjenesten. Hun har også erfaring som konsulent i Rambøll og som seniorrådgiver i Helse- og omsorgsdepartementet.

Kristin Lundanes Jonvik

Fagansvarlig seniorrådgiver, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc) og forsker (PhD)


Kristin er utdannet klinisk ernæringsfysiolog ved Universitetet i Oslo, med etterutdannelse som idrettsernæringsfysiolog og har en doktorgrad i idrettsernæring. Fra 2011-2018 var Kristin i Nederland, hvor hun jobbet som lektor i idrettsernæring ved HAN University of Applied Sciences, som ernæringsfysiolog i Nederlandske olympiske komite og forsket på toppidrett og prestasjonsernæring ved Maastricht Universitet. Siden 2019 jobber Kristin 50% i Sunn idrett, og er ved siden av forsker på Norges idrettshøgskole.

Christina Kjeserud Ose

Rådgiver, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc)


Christina er utdannet klinisk ernæringsfysiolog fra Universitetet i Oslo (UiO). Hun har vært foredragsholder for Sunn Idrett i flere år og har erfaring med behandling av spiseforstyrrelser fra både offentlig og privat helsevesen.

Marie Henriette Rostad Singdahlsen

Fagkonsulent chat, Psykolog


Marie er utdannet klinisk psykolog fra Universitetet i København og har i tillegg en mastergrad i helsepsykologi fra Universitetet i Oslo. Hun har skrevet masteroppgaver om livsstilsendringer og spiseforstyrrelser. Marie er under spesialisering i klinisk helsepsykologi, og jobber til daglig i Tverrfaglig rehabiliteringsteam (TRT) i primærhelsetjenesten. Hun er også utdannet PT og sykkelinstruktør ved NIH Aktiv og har tidligere jobbet i spesialisthelsetjenesten.

Emilie Sørås

Fagkonsulent bekymringstjenesten, Psykologspesialist


Emilie er utdannet psykolog fra NTNU og spesialist i barne- og ungdomspsykologi. Hun har erfaring med systemarbeid rettet mot ungdom og deres familier.
Til daglig jobber Emilie som faglig leder i spesialisthelsetjenesten.

Emilie betjener Sunn idretts rådgivende mail og telefon.

Mari Myhrer

Fagkonsulent bekymringstjenesten, Psykolog (permisjon)


Mari er utdannet psykolog fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Hun har fra tidligere et årsstudium i idrett fra Høgskulen i Sogn og Fjordane. Mari jobber til daglig i spesialisthelsetjenesten og er i spesialisering innenfor familiepsykologi og systemisk psykologarbeid.

Mari betjener Sunn idretts rådgivende mail og telefon.

Emilia Handeland

Medarbeider SoMe


Emilia har en bachelorgrad i HR og personalledelse og en mastergrad i ledelse fra Høgskolen Kristiania. I tillegg har hun studert entreprenørskap ved University of California, Berkeley, og er kommunikasjonsleder i Den Norske Opera & Ballett for Ung i Operaen.

Vårt nettverk

Rådgivere og foredragsholdere i ernæring og psykologi


Sunn idrett har et stort nettverk av dyktige fagpersoner som holder foredrag og kurs til hele idretts-Norge. Ved bestilling av foredrag kan du se listen over våre foredragsholdere og deres tilhørighet.


Chat med Sunn Idrett