Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Våre ansatteVåre ansatte

Katja Smith Ødegaard

Koordinerende rådgiver


Katja er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo. Hun har skrevet bacheloroppgave om spiseforstyrrelser og tilpasset fysisk aktivitet. Hun har også grunnfag i psykologi og en mastergrad i ledelse. Hun er i tillegg utdannet gruppeinstruktør og har lang erfaring med å lede grupper i aerobic, sykkel og pilates. Katja har tidligere jobbet både i spesialisthelsetjenesten og kommunehelsetjenesten, som konsulent og som seniorrådgiver i Helse- og omsorgsdepartementet.

Kristin Lundanes Jonvik

Fagansvarlig rådgiver, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc) og forsker (PhD)


Kristin er utdannet klinisk ernæringsfysiolog ved Universitetet i Oslo, med etterutdannelse som idrettsernæringsfysiolog og har en doktorgrad i idrettsernæring. Fra 2011-2018 var Kristin i Nederland, hvor hun jobbet som lektor i idrettsernæring ved HAN University of Applied Sciences, som ernæringsfysiolog i Nederlandske olympiske komite og forsket på toppidrett og prestasjonsernæring ved Maastricht Universitet. Siden 2019 jobber Kristin 70% i Sunn Idrett, og er ved siden av forsker på Norges idrettshøgskole.

Marie Henriette Rostad Singdahlsen

Fagkonsulent chat, Psykolog


Marie er utdannet klinisk psykolog fra Universitetet i København og har i tillegg en mastergrad i helsepsykologi fra Universitetet i Oslo. Hun har skrevet masteroppgaver om livsstilsendringer og spiseforstyrrelser. Marie er også utdannet PT og sykkelinstruktør ved NIH Aktiv. Marie har tidligere jobbet i spesialisthelsetjenesten, men jobber i dag som kommunepsykolog for barn og unge.

Mathias Almenningen

Psykologi rådgiver


Betjener rådgivende mail og telefon.

Heidi Holmlund

Fagkonsulent via Olympiatoppen-samarbeid, Klinisk ernæringsfysiolog (MSc)


Heidi er utdannet klinisk ernæringsfysiolog med en mastergrad i klinisk ernæring fra Universitetet i Oslo. Hun har i tillegg en bachelor i fysisk aktivitet og helse fra NIH. Heidi har jobbet i Olympiatoppen siden 2006 der hun har ansvaret for oppfølging av ernæring i lagidretter og utvalgte utholdenhetsidretter sommer/vinter. Heidi jobber også i Olympiatoppens spiseforstyrrelsesteam.

Vårt nettverk

Rådgivere og foredragsholdere i ernæring og psykologi


Sunn idrett har et stort nettverk av dyktige fagpersoner som holder foredrag og kurs til hele idretts-Norge. Ved bestilling av foredrag kan du se listen over våre foredragsholdere og deres tilhørighet.


Chat med Sunn Idrett