Chat with us, powered by LiveChat
Sunn Idrett

Personvern og informasjonskapsler

Denne personvernerklæringen gir opplysninger om hvilke personopplysninger Sunn Idrett samler inn, hvorfor og hvordan Sunn Idrett samler de inn og hvilke rettigheter du har når personopplysninger om deg er registrert hos Sunn Idrett.

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en enkeltperson. Sunn Idrett er juridisk eid av Norges Orienteringsforbund, org. nr 971 011 491 som er behandlingsansvarlig for de opplysninger som samles inn og behandles av Sunn idrett. Personopplysninger samles inn og behandles i forbindelse med seminarer, kommunikasjon og markedsføring.

Sunn Idrett er opptatt av å følge lovgivningen om personvern og ivareta personopplysningers integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet. Dine personopplysninger vil bli behandlet i overenstemmelse med det til enhver tid gjeldende personvernregelverk.

Ansvar for behandling av personopplysningene

Det daglige ansvaret for behandling av personopplysninger er Sunn Idrett ved daglig leder Marianne Strand-Udnæseth.

Sognsveien 73
0854, Oslo.
Org. nr 971 011 491
post@sunnidrett.no
+47 48 15 44 44

Hvilke personopplysninger behandler Sunn Idrett?

Deltagerinformasjon (seminarer): Melder du deg på et kurs eller seminar i regi av Sunn Idrett, samler vi inn personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, epost-adresse og i noen tilfeller fødselsdato. Opplysningene samles inn for å kunne administrere det aktuelle seminaret og slettes når arrangementet er gjennomført, med mindre du har samtykket til noe annet.

Nyhetsbrev: Melder du deg på vårt nyhetsbrev, registrerer vi opplysninger som navn og din epost-adresse. Vi benytter MailChimp som vår ESP-leverandør og har signert en egen databehandler-avtale med MailChimp som sikrer trygg lagring og kontroll av personopplysninger. Verktøyet kan gi statistikk på om du har åpnet mailene vi har sendt deg og om du har klikket på linkene vi har sendt til deg. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev ved å benytte linken nederst i e-postene du mottar. Les mer om hvordan Mailchimp behandler personopplysninger her.

Henvendelser: Sunn Idrett mottar årlig en rekke muntlige og skriftlige henvendelser. Dersom du sender oss en henvendelse via e-post, lagres kontaktinformasjonen din hos oss så lenge det anses nødvendig for å kunne følge opp henvendelsen (hvor lenge lagres dette?). Det er sjeldent vi trenger noe mer enn navn og epost-adresse.

Dersom du ringer oss lagres telefonnummeret ditt i vår samtalelogg, så lenge vi mener det er formålstjenlig med tanke på oppfølging av henvendelsen.

Chat: Vi bruker tjenesten LiveChat Inc for å gjennomføre chat-funksjonen. Tjenesten med LiveChat Inc er regulert gjennom en databehandler-avtale.

Chaten er helt anonym på den måten at det ikke er nødvendig å oppgi noen kontaktopplysninger for å kunne chatte med oss. Vi registrerer ikke IP-adresser og har ikke mulighet til å knytte informasjonen som gis til vedkommende som chatter med oss. Vi oppfordrer de som chatter med oss om å være anonyme. Det vil likevel være muligå benytte fritekst til å dele opplysninger om seg selv. Opplysningene som da avgis vil oppbevares på en sikker og forsvarlig måte og gjøres ikke tilgjengelig for andre enn den fagpersonen som er ansvarlig for chatten. Opplysningene lagres i en logg som gjennomgås og slettes hver 14. dag. Dersom du ønsker å lese mer om hvordan LiveChat Inc oppbevarer og behandler personopplysninger, les deres personvernerklæring her.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn: Dersom vi behandler personopplysninger om deg, har du krav på å få vite hvordan vi behandler opplysningene og informasjon om behandlingen. Det er informasjon som kommer frem av denne personvernerklæringen. Du har også krav på å få vite hvilke opplysninger om deg som er registrert og hvor personopplysningene kommer fra.

For å få tilgang til dine personopplysninger, ta kontakt med oss: post@sunnidrett.no

Du har rett til endring, retting og sletting av personopplysninger: Du kan når som helst ta kontakt oss på post@sunnidrett.nofor å endre dine personopplysninger, dersom de er registrert feil. Vi sletter personopplysninger som ikke lenger tjener et relevant formål.

Klage

Dersom du mener vi har brutt retningslinjene oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss på post@sunnidrett.no. Alternativt kan du klage direkte til Datatilsynet. Du finner kontaktinformasjon til Datatilsynet her.



Chat med Sunn Idrett