Chat with us, powered by LiveChat
Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Mizuno med på laget for en Sunn Idrett!

Sunn Idrett og Mizuno går sammen for å fremme en sunn og bærekraftig idrett!

Sunn Idrett er strålende fornøyd med å ha landet en ny samarbeidsavtale som vil styrke arbeidet i norsk idrett.

– Vi er stolte over at en aktør av denne størrelsen ser viktigheten av Sunn Idrett og ønsker å styrke arbeidet vi gjør. Mizuno er offensive og ambisiøse, så jeg er veldig glad for at vi skal spille på samme lag fremover. Vi gleder oss til å se alle våre foredragsholdere og deltagere på Jentecampen i nytt Mizuno-tøy, sier Marianne Strand-Udnæseth, daglig leder i Sunn Idrett.

For Mizuno vil avtalen styrke selskapets sponsorengasjement i norsk idrett. Fra før har Mizuno blant annet et samarbeid med Sunn Idrett ambassadør, Marit Bjørgen.

– Vi har fulgt med og sett hvilken viktig rolle Sunn Idrett spiller i utviklingen av idretten i Norge. At det finnes en aktør som dedikert jobber med idrettsernæring og forebygging av spiseforstyrrelser er viktig, ikke bare for utøverne her og nå – men også for at flere holder seg aktive hele livet, sier Frode Ø. Balchen, salg- og markedssjef i Mizuno Norge AS.

– Det verdimessige standpunktet «helse foran prestasjon» er noe vi ønsker å identifisere oss med. Mizuno er veldig opptatt av å fremme idretten, men den må være sunn og bærekraftig – og der gjør Sunn Idrett en viktig jobb, fortsetter Balchen.

Mizuno er japansk multisport merke som  utvikler et bredt spekter av sportsutstyr og klær. Med det nye samarbeidet ønsker Mizuno å komme enda tettere på sluttbrukeren.

– Sunn Idrett gjennomfører rundt 200 aktiviteter hvert år, hvor tusenvis av deltagere fra forskjellige deler av idretten er til stede. Dette er selvsagt interessante arenaer for oss å være synlige på, sier Balchen.

Avtalen åpner for både interne- og eksterne aktiviteter. Kompetanse skal deles begge veier.

– Dette er også en avtale vi kommer til å nyte godt av internt. Vi trenger alle bedre kunnskap om kosthold og i Mizuno er det flere aktive idrettsutøvere – så vi ser frem til å lære av Sunn Idrett, avslutter Balchen.

Fornøyde foredragsholdere. Tone Wigemyr og alle de andre foredragsholderne til Sunn Idrett vil i fremtiden bruke Mizuno-tøy når de reiser landet rundt for å promotere en Sunn Idrett. Foto: Karl Filip Singdahlsen

Få nyttige tips til en Sunn Idrettshverdag

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev, samtykker du til at vi lagrer dine persondata for dette formålet. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev. Les vår personvernerklæring her.

Chat med Sunn Idrett