Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Trenere og foreldre

Trenere er en viktig målgruppe for Sunn idrett. Vi mener det er viktig at en trener har kompetanse om både idrettsernæring og idrett og spiseforstyrrelser, og hvordan de kan bidra til å skape arenaer for sunn utvikling av unge utøvere.

For trenere anbefaler vi våre e-læringskurs om idrett og spiseforstyrrelser og om idrettsernæring. Vi har også laget et sammendrag om hva du bør kunne om idrett og spiseforstyrrelser, og en manual og instruktørguide for trenerutdanningen. Du kan også laste ned vår trenerbrosjyre.

Vi arrangerer åpne trenerseminarer, eller skreddersyr noe for din klubb eller ditt distrikt dersom det er behov for det.

Hvert år arrangerer Sunn idrett seminar for trenere innen skiskyting, friidrett, langrenn og orientering, i samarbeid med de fire særforbundene. Neste trenerseminar arrangeres i Oslo 22. og 23. oktober 2015. Informasjon om påmelding og program finner du her.

Les mer om trenerseminaret vi hadde i 2014 her.

Som trener kan du også benytte deg av vår bekymringstelefon for råd og veiledning dersom du er bekymret for en utøver eller står oppe i vanskelige situasjoner knyttet til mat, vekt, kropp og spiseforstyrrelser. Du kan også kontakte en av våre ernæringsfysiologer.

trenere-og-forelde2

Chat med Sunn Idrett