Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Sunn Idrett Fagdag 24. maiSunn Idretts årlige fagdag er for alle som jobber med unge idrettsutøvere. I år er hovedtema ‘Hverdagsmestring i et prestasjonsmiljø’.

Når: torsdag 24. mai kl. 9-16 (minglefrokost og registrering fra kl. 8.00 – 9.00)

Hvor: Meet Ullevaal, Panorama (Oslo)

Program: Vi har et spennende program med dyktige foredragsholdere og høyaktuelle temaer, knyttet til årets hovedtema ‘Hverdagsmestring i et prestasjonsmiljø. Betydningen av motivasjon, fellesskap og balanse’.

Innleggene vil gi kunnskap om hvordan motivasjon, fellesskap og balanse har betydning for hvordan unge idrettsutøvere opplever – og kan forebygge – prestasjonsstress, og hvordan alle som jobber med unge utøvere kan være til støtte. Slik kunnskap mener Sunn Idrett kan bidra til å holde utøvere friske, som er vår visjon.

Blant bidragsyterne har vi gleden av å bekrefte Marit Bjørgen, langrennsløper og tidenes mestvinnende vinterolympier; Finn Skårderud, anerkjent psykiater og professor; Torstein Andersen Aasetidligere toppfotballspiller og forkjemper for arbeid med psykisk helse i idretten; Kristian Holmseksjonsoverlege ved barne- og ungdomspoliklinikken på Lillehammer sykehus og ass. sjefslege under Ungdoms-OL; og Petter Sørensen, lege ved Olympiatoppen Innlandet.

Hoveddelen av fagdagen vil bestå av felles seanser, men det vil også være én del med diskusjon.

Klikk for fullstendig program: Sunn idrett Fagdag 2018 Program

For hvem: Fagdagen er rettet mot fagpersoner, trenere, ledere og helsepersonell tilknyttet klubber, særforbund, ski- og toppidrettsgymnas, NIF, Olympiatoppen og idretten for øvrig. Studenter og foreldre er også velkommen til å melde seg på.

Pris: Deltakeravgiften er kr. 480,- og inkluderer frokost og lunsj. Betalingsgebyr på kr. 15,- kommer i tillegg.

Påmelding: Klikk her for påmeldingsskjema. Påmeldingsfrist er 15. mai!

Chat med Sunn Idrett