Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Program og påmelding til andre del av Sunn Idrett konferansen 2020

Del 2: Betydningen av gode forbilder i idretten.

Andre og siste del av Sunn Idrett konferansen 2020 arrangeres onsdag 27. mai kl. 19.30-22.00. Vi streamer live fra et studio i Oslo.

Denne delen av konferansen retter seg mot alle som har en relasjon til idrettsungdom – enten du er trener, forelder, ansatt på idrettsgymnas, helsepersonell eller har en annen rolle i idretten. Utøvere som ønsker å være bevisst i sin rolle som forbilde er også velkomne til å delta.

Fikk du ikke med deg del 1 av konferansen? Se den her.

Målet for del 2 av konferansen er å øke bevissthet og gi deg kunnskap og praktiske råd om kommunikasjon og rollen som forbilde for idrettsungdom når det gjelder mat, kropp og trening. Temaene vil bl.a. være:

  • Ungdom, identitet og rollemodeller
  • Fra utøverperspektivet: hva er en god rollemodell?
  • Sunn skepsis – om kritisk tenkning og kildebruk
  • Kommunikasjon rundt mat, kropp og vekt: råd til trenere og foreldre

Konferansier Øystein Pettersen og psykiater Finn Skårderud blir med videre fra del 1. Vi får også med oss toppidrettssjef  Tore Øvrebø som åpner kvelden, forsker og klinisk ernæringsfysiolog Vegard Lysne snakker om sunn skepsis og kildebruk, og WANG Ung trener Tessa Sørensen og Astrid Uhrenholdt Jacobsen diskuterer rollen som forbilde for unge idrettsutøvere. Fullstendig program finner du her.

Deltakelse er gratis men krever påmelding innen 25. mai – trykk her for å melde deg på.

Denne konferansen kan registreres som et etter- og videreutdanningskurs i trenerløypa. Dersom du ønsker det, må du i tillegg registrere din påmelding via MinIdrett – søk under kurs: «Sunn Idrett konferansen 2020 – Del 2».

Vi ønsker en mest mulig levende digital konferanse og har satt av tid til spørsmål under alle innlegg i programmet. Vi oppfordrer deltakere til å stille spørsmål i forkant og underveis. Gå inn på www.sli.do og benytt eventkode #sunnidrett2

Del gjerne vårt Facebook-arrangement. Vi håper å se deg «online» 27. mai!

Meld deg på Sunn idretts nyhetsbrev

Chat med Sunn Idrett