Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Program og påmelding til Sunn Idrett konferansen 2020

Del 1: Organisasjonsnivå – annerkjennelse, forankring og samarbeid.

På grunn av situasjonen med covid-19 blir det i år en alternativ variant av den årlige Sunn Idrett konferansen. Den blir erstattet med to kortere arrangementer som streames live.

Del 1 arrangeres 13. mai kl. 9.00-11.30. Her vil vi markere at Sunn Idrett har blitt en del av Norges idrettsforbund og videre skal jobbe med å spre viktig kompetanse til hele idretts-Norge. Målet er å inspirere og støtte flere særforbund og idrettsmiljøer til å jobbe mer systematisk med forebygging av spiseforstyrrelser.

Målgruppe for del 1 av konferansen er primært særforbund, idrettskretser og ledere i idretten. Arrangementet vil også være åpent for ansatte ved idrettsgymnas, trenere, helsepersonell og andre som jobber med unge idrettsutøvere.

Den 13. mai vil temaene være:

  • Spiseforstyrrelser i idretten – hvor stort er problemet og har det endret seg?
  • Særforbundenes rolle:
    • Erfaringer fra forbundene som startet Sunn Idrett
    • Refleksjoner fra nye forbund som ønsker å jobbe mer målrettet med Sunn Idrett og forebyggende arbeid i egen organisasjon
  • Sunn Idrett – hvilke tilbud finnes og hvordan tilnærme seg alle 55 særforbund

Idrettspresident Berit Kjøll åpner konferansen, og tidligere langrennsløper Øystein Pettersen er konferansier. Fullstendig program finner du her.

Deltakelse er gratis men krever påmelding innen 11. mai – trykk her for å melde deg på.

Vi ønsker en mest mulig levende digital konferanse og har satt av tid til spørsmål under alle innlegg i programmet. Vi oppfordrer deltakere til å stille spørsmål i forkant og underveis. Gå inn på www.sli.do og benytt eventkode #sunnidrett1

Del 2 av konferansen arrangeres onsdag 27. mai kl. 19:30-22:00. Mer informasjon og program for del 2 finner du i vårt Facebook-arrangement.

Deltakelse er gratis men krever påmelding innen 25. mai – trykk her for å melde deg på.

Meld deg på Sunn idretts nyhetsbrev

Chat med Sunn Idrett