Slik gjør du det
Denne oppskriften gir ca. 20 porsjoner a 1 dl.
Estimert tidsbruk: 15 min.
Trenger ikke kjøkken, men rennende vann og en «kjøkkenbenk».
Fremgangsmåte:
- Skyll bønner og kikerter under kaldt rennende vann. Ha disse i salatbollen.
- Del avokadoene i to, ta ut fruktkjøttet og del dette etter ønske. Ha dette i salatbollen.
- Hell av vannet fra olivenene og ha disse i salatbollen.
- Hell så av oljen fra fetaosten om du har kjøpt feta på glass og tilsett dette i bollen, eller smuldre fetablokkene direkte over ingrediensene i salatbollen.
- Skyll cherrytomatene og del disse i to og tilsett i salaten.
- Tilsett så olivenolje og balsamicoeddik. Smak gjerne til med litt salt og pepper. Bland godt.
Allergener: melk
- Kan gjøres laktosefri ved å kjøpe f.eks Arla apetina laktosefri fetaost.
Foto: Borja Lopez