Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Fylte pitabrød

Du trenger

  1. Pitabrød (fullkorn)
  2. Fyll med (det du har):
    a) Skinke/kylling/ tunfisk/ egg/ ost/ karbonade/ fiskekake
    b) En god dose grønt! Eks: Ruccola, salat, tomat, løk, mais, paprika
  3. For å sette smak: Ketchup, sennep, pesto

 

 

Slik gjør du det

«Eneste begrensning er fantasien»

Pitabrød (velg gjerne fullkorn) fylt med det du har tilgjengelig i kjøleskapet passer ypperlig til lunsj!

For å unngå at pitabrødene blir dårlige, kan de oppbevares i fryseren og tas opp når du trenger de!
(Ta opp kvelden før eller varme opp i brødrister/ovn)

Tips! Dersom du har rester fra gårsdagens middag kan dette også fint brukes som fyll!

Chat med Sunn Idrett