Search for:
Søk
Meny
Idrettsernæring
Spis smart
Mat og trening
Næringsstoffer
Oppskrifter
Helse
Vekst og utvikling
Restitusjon
Helse
Spiseforstyrrelser
Fakta om spiseforstyrrelser
Idrett og spiseforstyrrelser
Forebygging av spiseforstyrrelser
Behandling av spiseforstyrrelser
Myter om spiseforstyrrelser
Når skal vi si stopp?
Aktuelt
Aktiviteter
Foredrag
Sunn idrett konferansen
E-læring
Helseattest
Rådgivning
Verktøykasse
Om oss
Vårt arbeid
Ambassadører
Samarbeidspartnere
Våre ansatte
Kontakt
Søk
Karsten Warholms hjemmelagde knekkebrød
Du trenger
4 dl havregryn
2 dl grov spelt
2 dl sammalt rugmel – finmalt
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
2 dl solsikkefrø
7 dl vann
Slik gjør du det
Bland alle ingrediensene sammen.
Fordel deigen likt på 3 stekebrett. Stryk ut med en skje eller en stekespade eller lignende. Det skal være et tynt lag.
Del opp deigene i passende biter. Bruk gjerne et pizzahjul.
Stek knekkebrødene med varmluft på 160 grader i 30 minutter.
Bytt om på platene og stek i nye 30 minutter.
Knekkebrødene skal være godt stekt.
Avkjøl på rist
Flere smarte oppskrifter
Matpakkemat
Pizzamuffins
Middagsretter
Poke bowl med laks
Kosemat
Jon Aukrust Osmoens eplefristelse
vis alle