Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Lakseburger

Du trenger

ca 2 porsjoner

  • 400 g laksefilet (uten skinn og bein)
  • 1 ss gressløk (kan også bruke purreløk)
  • 1 ts salt og bittelitt pepper
  • ca 1 ss sitronsaft
  • 4 stk burgerbrød, for eksempel polar extrem brødene eller grove hamburgerbrød fra hatting
  • Salat
  • Grønnsaker etter eget ønske
  • evt. dressing

 

Slik gjør du det

  1. Finhakk laksefiletene og gressløken.
  2. Bland det sammen med salt, pepper og sitronsaft.
  3. Form fire flate lakseburgere og stek dem i olje på varm panne. (ca. 2 min hver side)
  4. Varm opp brødene og legg salat, dressing og burger i brødet.
  5. Server og nyt!

Denne lakseburgeren er veldig enkel å lage, og smaker fantastisk godt!

Chat med Sunn Idrett