Slik gjør du det
- Skrell søtpotetene, og skjær i terninger.
Kok myke, hell av vannet og sett til side.
- Finhakk chili, press hvitløksfeddene i en hvitløkspresse og rasp ingefær på en fin rasp. Fres raskt opp chili, hvitløk og ingefær i en gryte med litt rapsolje.
- Ha søtpotetene i gryta, og mos med en stavmikser til en fin purè.
- Bland ut kyllingfond/-buljong i vannet, og tilsett sammen med kokosmelk.
- Kok opp. La det småkoke i ca. 10 minutter.
Smak til med lime, salt og pepper.
Serveres med sprøstekt bacon, koriander og parmesan.
[su_permalink id=»https://sunnidrett.no/smarte_oppskrifter/focaccia/» target=»blank»]Foccacia [/su_permalink] passer perfekt som tilbehør.
Tips! Kan gjerne tas med som lunsj eller restitusjonsmåltid i en termos.