Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Erlend Bjøntegaards pasta med laks og mangosalat

Du trenger

2 porsjoner:

  • 300 gr laksefilet
  • 1/2 mango
  • 1/2 avokado
  • 3 ss olivenolje

Ekstra digg:

  • 1/4 chili
  • litt frisk koriander
  • 1/2 lime
  • salt
  • pepper

pasta eller ris

Slik gjør du det

  1. Skjær laksefilten i serveringsstykker. Frossen fisk må tines først.
    Krydre med salt og pepper.
  2. Legg laksen i en smurt, ildfast form og stek i stekeovnen på 180 grader i ca. 15 minutter.
  3. Kok pasta/ris som anvist på pakken.
  4. Skjær mango og avokado i biter og bland sammen i en bolle.
  5. Ekstra digg hvis du blander inn finhakket chili, frisk koriander, olivenolje og limejuice. NAM!
Chat med Sunn Idrett