Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Marit Bjørgens Laksegryte

Du trenger

3-4 porsjoner:

  • 3 frosne laksefileter (ca. 450 gram)
  • 1 løk
  • 1 purreløk
  • 1 liten brokkoli
  • 3 dl matfløte
  • pasta (gjerne fullkornspasta)
  • (salat og hvitløksbrød)

Slik gjør du det

  1. Varm opp litt olivenolje i en kjele.
  2. Ha i grovhakket løk og la det surre i 3-4 minutter på svak varme til løken blir gyllen og myk.
  3. Tilsett hakket purreløk og brokkoli i biter og skru opp varmen.
  4. Hell over fløten og laksefilet i terninger.
  5. La det småkoke i 5-6 minutter.
  6. Smak til med salt og pepper.
  7. Anrett med pasta.

Serveringstips!

Ha gjerne en salat eller hvitløksbrød til, håper det smaker!

Chat med Sunn Idrett