Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Hei unge idrettsutøver! Sunn Idrett er her for deg

Hva er egentlig Sunn Idrett og hva finner du her?

Sunn Idrett er hjemmesiden for deg som er ung idrettsutøver, uansett nivå eller idrettsgren. Her finner du trygg og god informasjon knyttet til trening og kosthold, restitusjon og helse. De som står bak nettsiden er ernæringsfysiologer som selv en gang har vært unge idrettsutøvere og som brenner for en sunn idrett. Sunn Idrett er en del av Norges Idrettsforbund.

Å trene mye samtidig som man er i vekst og utvikling, krever et smart påfyll av nok mat og næringsrik mat. Da vil både hode og kropp fungere på topp, og man legger grunnlaget for en god helse også senere i livet. Samtidig vet vi at mange opplever dette med mat, kropp og trening som utfordrende, og at de som driver med idrett har en høyere risiko for å utvikle spiseforstyrrelser. Nettopp derfor ble Sunn Idrett til, for å gi deg som ung idrettsutøver kunnskap og trygghet til å gjøre smarte valg for deg selv.

På denne hjemmesiden finner du: 

Chat med vår psykolog

Hver mandag fra 19.30 – 21.30 kan du helt anonymt chatte med vår psykolog Marie. Chatten er et lavterskeltilbud for ungdom som har spørsmål de sitter inne med, større eller mindre problemer eller som for første gang ønsker å dele følelser de har kjent på lenge.

Her kan du både lufte tanker og stille spørsmål, men du kan også få råd til hvordan du går frem hvis du trenger videre hjelp, for eksempel i forbindelse med spiseforstyrrelser. Du kan ta kontakt på vegne av deg selv, eller om du er bekymret for noen. Chatten finner du nederst i høyre hjørnet uansett hvor du er inne på hjemmesiden vår.

Vi vil høre fra deg!

Har du innspill til ting du savner? Vi er en side for unge utøvere, trenere og foreldre,  og vi er alltid glade for å få tilbakemeldinger på hva dere vil se mer av! Om du har noe på hjertet kan du sende oss beskjed på chatten eller sende en mail til post@sunnidrett.no

Følg oss på sosiale medier for å holde deg oppdatert på det nyeste innholdet: 

Meld deg på Sunn idretts nyhetsbrev

Chat med Sunn Idrett