Search for:
Søk
Meny
Idrettsernæring
Spis smart
Mat og trening
Næringsstoffer
Oppskrifter
Helse
Vekst og utvikling
Restitusjon
Helse
Spiseforstyrrelser
Fakta om spiseforstyrrelser
Idrett og spiseforstyrrelser
Forebygging av spiseforstyrrelser
Behandling av spiseforstyrrelser
Myter om spiseforstyrrelser
Når skal vi si stopp?
Aktuelt
Aktiviteter
Foredrag
Sunn idrett konferansen
E-læring
Helseattest
Rådgivning
Verktøykasse
Om oss
Vårt arbeid
Ambassadører
Samarbeidspartnere
Våre ansatte
Kontakt
Søk
Erlend Bjøntegaards pasta med laks og mangosalat
Du trenger
2 porsjoner:
300 gr laksefilet
1/2 mango
1/2 avokado
3 ss olivenolje
Ekstra digg:
1/4 chili
litt frisk koriander
1/2 lime
salt
pepper
pasta eller ris
Slik gjør du det
Skjær laksefilten i serveringsstykker. Frossen fisk må tines først.
Krydre med salt og pepper.
Legg laksen i en smurt, ildfast form og stek i stekeovnen på 180 grader i ca. 15 minutter.
Kok pasta/ris som anvist på pakken.
Skjær mango og avokado i biter og bland sammen i en bolle.
Ekstra digg hvis du blander inn finhakket chili, frisk koriander, olivenolje og limejuice. NAM!
Flere smarte oppskrifter
Restitusjonsmåltid
Smoothie varianter
Kosemat
Hjemmelaget pizza
Middagsretter
Laksewok med fargerike grønnsaker og ris
vis alle