Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Fiskesuppe

Du trenger

2-3 porsjoner

  • 1 pose fiskesuppe
  • 1/2 purreløk
  • 2 gulrøtter
  • 1/2 pk. frossen fisk eller 2 fileter (torsk/sei/laks)

 

Tips! Bytt ut halvparten av melka som skal tilsettes med matfløte hvis du vil ha en mer kremaktig suppe.

Slik gjør du det

  1. Skjær purreløk og gulrøtter i skiver.
  2. Skjær fisken i fingertykke skiver.
  3. Kok opp fiskesuppa som forklart på posen, og tilsett grønnsakene.
  4. Sett ned varmen, legg i fisken og ta det trekke (ikke koke) i 10 minutter.
  5. Server med brødskiver eller rundstykker til.

 

Tips!
Det finnes mange suppevarianter å velge mellom i butikken. Prøv en ny variant hver uke og få inspirasjon på baksiden av posene.
Har du tenkt på at du kan ta med deg suppe på termos?

Chat med Sunn Idrett