Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Fylt kyllingfilet

Du trenger

4 porsjoner

  • 6 kyllingfileter
  • 6 soltørkede tomater
  • ca 100 gram fetaost
  • 2 ss oregano
  • 1 lite glass grønn pesto
  • salt og pepper
  • evt litt revet parmesan

Slik gjør du det

  1. Legg kyllingfiletene mellom to lag plast og «bank» dem ut til ca 0,5 cm tykkelse.
  2. Smør på et tynt lag med pesto, legg på soltørkede tomater, fetaost og dryss på oregano, litt salt og pepper.
  3. Rull sammen filetene og legg dem i en smurt ildfast form.
  4. Dryss over litt salt og pepper, eventuelt litt parmesan om du ønsker.
  5. Stek kyllingrullene ved 200 grader i ca 20 minutter.
  6. La dem hvile et par minutter før du skjærer dem opp.

Denne gode kyllingretten lagde jentene på Sunn Jenteidrett camp i Trondheim. Passer sammen med potetmos og en frisk salat eller grønnsaker.

Chat med Sunn Idrett