Sunn Idrett
Norges Idrettsforbund

Spis Smart kokeboka tilbake i nytt opplag

Den populære kokeboka vår har vært utsolgt, men er nå tilgjengelig i nytt opplag! Med enkle oppskrifter tilpasset behovene til unge idrettsutøvere, er ‘Spis Smart’ populær blant både idrettsungdom og deres foreldre. Den kan kjøpes på nett hos flere forhandlere.

Som ung idrettsutøver er det viktig å få i seg nok og variert mat, og lære seg å ta ansvar for eget kosthold. For en som nettopp har flyttet for seg selv, kan matlaging og planlegging av mat og måltider være en utfordring i hverdagen. Mange idrettsforeldre opplever også dagene som hektiske, og synes det er utfordrende å hjelpe den unge med regelmessig matlaging og måltider.

For en utøver er det like viktig å planlegge måltider som å planlegge treningen. Med et godt hverdagskosthold kan du få bedre utbytte av treninga du legger ned, og det vil hjelpe prestasjonene både på skolen og i idretten. Med denne boka ønsker vi å hjelpe unge idrettsutøvere og idrettsforeldre til å ta smarte valg når de skal spise og lage mat. Oppskriftene er enkle, sunne og raske å lage, og ikke minst; de smaker godt!

For enkeltkjøp har Adlibris den beste prisen på kr. 127,- Ønsker du derimot å kjøpe boka til hele idrettslaget eller klassen, så har Idrettsbutikken det beste tilbudet. Her er oversikten:

AdLibris, kr. 127,- klikk her. Frakt kr. 39,- pr. bestilling dersom summen for bestillingen er under kr. 299. Bestillinger som overstiger kr. 299,- leveres alltid fraktfritt.

Haugen bok, kr. 130,- klikk her. Frakt: Alle ordrer over kr. 248,- sendes fraktfritt i Norge.

Idrettsbutikken, kr. 149,- klikk her. Kvantumsrabatt ved kjøp av 5-10 stk. er 20%, 11-20 stk. er 25% og over 21 stk. er 30%. Frakt kommer i tillegg.

 

Meld deg på Sunn idretts nyhetsbrev

Chat med Sunn Idrett