2 porsjoner:
ris, pasta eller nudler
2 ss soyasaus eller søt chilisaus
Skjær kyllingfiletene i strimler. Stek dem i små porsjoner i stekepanne eller i wok med litt olje. Legg de ferdigstekte kyllingstrimlene i ei skål eller en bolle. Kok opp vann til ris/pasta/nudler og følg anvisningen på pakken. Wokblandingen eller de strimlede grønnsakene stekes sammen med finhakket hvitløk i 2–3 minutter på sterk varme. Bland i kyllingstrimlene, og hell over sausen.
Woktips:
Å woke går veldig fort, derfor bør du ha strimlet opp kjøtt og grønnsaker på forhånd. Bruk sterk varme og ha oljen i rett før du skal woke. Wok kjøttet i små porsjoner, slik at du får en fin stekeskorpe og saftig kjøtt. Grønnsakene wokes raskt mens kjøttet hviler. Denne fremgangsmåten gir deg sprø grønnsaker og saftig kjøtt.